Ontdek je Talent

Heb je als kind de droom gehad om een instrument te gaan spelen, maar is het er nooit van gekomen? Of sprak het je vroeger niet aan, maar denk je nu ‘had ik toen maar…’?

Dan is dit je kans! Doe mee met Muziek=LOL Ontdek je Talent en ontdek of jij ook blij wordt en energie krijgt van het zelf – samen met andere – muziek maken.

Je bent nooit te oud om nieuw talent te ontdekken

Muziek=LOL Ontdek je Talent is opgezet om je kennis te laten maken met muziek en laten ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te maken.

Muziek=LOL – Ontdek je Talent

Voorjaar, datum en tijd in overleg.


In een blok van 10 weken krijg je les op je instrument en gaan we samen een orkest vormen en een mini-concert voorbereiden,

Muziek=LOL Ontdek je Talent geeft volwassenen de kans om op een ontspannen en gezellige manier te ontdekken wat muziek maken met je doet en hoe leuk het is om samen muziek te maken.

In het voorjaar, na de carnaval, gaan we weer van start met M=L Ontdek je Talent. In een blok van 10 weken krijg je les en vanaf de eerste week ga je ook direct samen muziek maken. Samen met de andere muzikanten die de uitdaging aan zijn gegaan en ook net begonnen zijn en nog veel moeten leren, en vormen jullie samen een orkest.

Het doel van de lessen is vooral het kennismaken met het spelen van een instrument en het samen muziek maken. De lessen zijn afgestemd op de stukken die je samen gaat spelen. En je gaat vooral jezelf overtuigen dat je dit echt nog wel kunt leren. Want wij weten al lang dat je dit nog kan.

Heb je een vraag? Wil je meer informatie? Of wil je geïnformeerd worden als we met het volgende project van start gaan? Vul dan hieronder je gegeven in, dan houden we je op de hoogte.

MEER INFO

Muziek=LOL

Ontdek je Talent

Volg ons

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag